Corolla Cross Toyota

Geen gewone SUV

De Toyota Corolla Cross is geen gewone SUV! Speciaal gemaakt voor de nieuwe generatie, en gelijk maar in maar liefst vier uitvoeringen, allen in Hybride uitvoering en tevens voorzien van een automaat:

Corolla Cross Active vanaf € 37,995,-
Corolla Cross Dynamic vanaf € 40,495,-
Corolla Cross First Edition vanaf € 41,995,-
Corolla Cross Lounch Edition vanaf € 44,995,-

Veilige wegligging

Zuinig en efficiënt! Deze Corolla zit vol met slimme technologie, met deze auto kunt u vele jaren vooruit. Ideaal voor comfortabele lange ritten met het gezin. In Nederland kunt u alleen de 2.0 uitvoering kopen, goed voor 197 pk, 115 g/km CO2 en van 0 naar 100 in 7.6 seconden. Met een soepele ophanging, het lage brandstofverbruik en de royale garantie (10 jaar, tot 200.000 km) een perfecte gezinsauto!

Interieur

Van binnen oogt de Corolla gewoon netjes. Voor- en achterin voldoende bewegingsruimte. De rugleuning van de achterbank is verstelbaar. De bank is niet verstelbaar, daaronder bevindt zich de accu. De kofferinhoud is ruim voldoende. Voorin valt de informatieconsole meteen op! Op het grote 12,3 inch scherm leest u moeiteloos alle informatie af die u als bestuurder kan wensen. Ook het tweede 10,5 inch multimediascherm ziet er goed uit. Het systeem is snel en gemakkelijk te bedienen.

Hybride

Alle uitvoeringen van de Corolla zijn Hybride. Nog steeds een slimme keuze, met lage verbruikscijfers en de laagste CO2 uitstoot in zijn klasse. Zelfs bij de zwaarste weersomstandigheden bent u verzekerd van dynamische prestaties.

Ook benieuwd naar de rijprestaties van deze prachtige Corolla Cross? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Contact

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0227 - 511200 info@autobedrijfklein.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0227 - 511200

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×