Ons bedrijf

Ons bedrijf | Autobedrijf Klein

Autobedrijf Klein beschikt over een zeer moderne Toyota en universele werkplaats in Den Oever, gemeente Hollands Kroon voorheen Wieringen met een uitgebreide dienstverlening. Op deze website vindt u meer informatie over onze bedrijfsafdelingen, achtergronden over ons bedrijf en het VETOS netwerk waar wij deel van uitmaken.

 

Historie Klein

Het familie bedrijf is in 1951 opgericht door Cornelis Klein. In het begin werden er tractoren, vrachtauto’s en auto’s verkocht en gerepareerd. Later werd de vraag naar auto’s groter zodat hier de nadruk op kwam te liggen. In 1974 is Albert Klein bij het bedrijf van zijn vader komen te werken. Albert heeft het bedrijf in 1980 overgenomen van zijn vader. Sinds 1996 is zoon Co Klein bij het bedrijf gekomen. Zo ziet u, al 3 generaties lang zijn wij u van dienst.

We zijn gedurende 1961 tot 1990 Leyland/Rover dealer geweest en van 1991 tot 2002 Toyota subdealer. Vanaf 2002 zijn wij lid van de ‘VETOS’ . Vandaag de dag bestaat ons team uit 1 verkoper, 1 werkplaatschef, 2 monteurs, 1 plaatwerker/spuiter en 2 administratieve medewerkers.

Ons spreekwoordelijke service en kwaliteit is bij al onze klanten bekend en is niet alleen voorbehouden aan uitsluitend Toyota automobielen, want u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere merken auto’s! De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur, zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken dan Toyota kunnen uitvoeren!
En zoals de slogan in 1974 was geldt hij nog steeds: ‘waar u als klant nog een naam heeft’. Of zoals Vetos dat noemt:

‘Waar de Service nog echt is’.

Onze diensten voor u:

  • reparatie en verkoopadvisering van alle merken
  • altijd ruime occasions voorraad, dus ruime keus
  • specialisatie in Japanse automerken
  • schadeherstel met gratis vervangend vervoer
  • APK keuringen
  • onderhoud van uw autoairco (stekerkenning)
  • aanschaf van audio systemen, navigatie systemen, etc.
  • Uitlijnservice

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0227 - 511200 info@autobedrijfklein.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0227 - 511200

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×